Renovering av benker i kirken.

Det har lenge vært tanker om å pusse opp benkene i kirken. Pandemien gjorde at vi måtte utsette planene. Når situasjonen roet seg ned begynte vi å sjekke muligheter. Det var viktig at noen med riktig kompetanse tar ansvaret for grundig renovering av benkene. Når man først investerer penger bør det gjøres skikkelig.

Vi har fått et rimelig pristilbud fra en lokal håndverker som driver med slike tjenester. Han har allerede hentet 2 benker og en av de er ferdig oppuset og vi er veldig fornøyd med resultatet.


Prisen er 4375 kr per benk, siden vi har 15 benker vil totalkostnaden være på ca 65 tusen kroner. Prisen inkluderer slipping, reparasjon og maling med 3 strøk. Beløpet er ganske høyt, men når man tenker på arbeidsomfang og kvaliteten er prisen rimelig.

Benkene vil se nesten nye ut.

Likevel, for en liten menighet er beløpet betydelig og vi vil være veldig takknemlig hvis noen  bidrar med noen kroner.

Dette er ingen krav!! Hvis noen har lyst til å støtte prosjektet er det mulig å vippse penger eller bruke kurven til kollekten som er plassert bak i kirken.